Светът полудя по Енджи Касабие! Красавицата предизвика дискриминация

Ослепителната докторка предизвика одобрителни коментари още с влизането в къщата, като дори беше избран за най-красива жена в къщата на Вип Брадър. Освен с красота, д-р Касабиепредизвика възхищение и със своите ценности – звездата не се вписва в арабският фанатизъм, но следва принципите на живота така чисто, както никога не сме виждали до сега в участник, носещ титлата “ВИП“.

В профила на певицата в социалните мрежи нейните асистенти споделят информация за участието й в шоуто на арабски език, така звездата достигна до такава популярност, че дори информацията за участието й в българското шоу влезе в новините в Дубай. Освен това, самата страница има главно посещения от САЩ, Ливан и още арабски страни, според разпечатка на администраторите за популярността й в мрежите. В България също зрителите масово одобряват звездата и отказа й да се натиска с мъжете в къщата за рейтинг.

Красотата, обаче трудно се прощава и веднага предизвика и известна доза хейт от жените в къщата. Сашка Васева обвини мъжете, избрали Енджи за “Мис Вип Брадър“, заради факта, че е арабка и независимо от личните качествата на звездата и коренно различното й поведение от това на типична ливанка, Васева се поддаде на анти-арабската пропаганда. Сашка най-дискриминативно заяви, че не трябвало да лансират араби в къщата, макар очевидно Касабие да е най-красивата жена във ВИП-а.

По-късно Васева нападна без причина и футболиста Даниел Златков и лесно стана ясно, че реалната причина за хейта идва не от патриотизъм, а заради номинацията, която Енджи и Златков й дадоха.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *