Сезонът на Везните е време за размисъл и вземане на важни решения: Ето какво да очаква всяка зодия

Няма значение дали сте фенове на промяната – есента е време за зрялост

Есента винаги е невероятно причудлива. Няма значение дали сте фенове на промяната – есента е време за зрялост и когато листата започнат да променят цвета си, вашият хороскоп за сезона на Везните тази година ще проправи пътя към вашия успех.

Само дни след като слънцето навлезе във Везни, Сатурн – планетата на кармата, границите и ограниченията – ще стане директен след четири месеца ретрограда в Козирог. Не прибързвайте обаче да си мислите, че това ще успокои нещата – преминаването на Меркурий в Скорпион ще внесе известно напрежение.

Меркурий е планетата на комуникацията, мисловния процес и познанието; Скорпионът е душевен, обичащ табуто и обновяващ. Заедно тези две небесни енергии ще продължат да изваждат скрити истини на повърхността, особено такива, засягащи високопоставени лица, злоупотребили с властта си.

Луната също ще достигне своя връх във войнствения Овен на 1 октомври, докато нейният планетарен владетел Марс става ретрограден. Когато луната е пълна, несъзнаваното се слива със съзнанието и се разкрива нещо важно. Плутон също става директен в Козирог на 3 октомври, а небесната сага продължава – Меркурий става ретрограден в Скорпион на 13 октомври, така че поне ще сте малко подготвени.

Ето какво ви подготвя сезонът на Везните според зодиакалния ви знак:

Овен: Размишлявате върху стойността на вашите партньорства

Нормално е понякога да се чувствате уязвими. Месецът започва с дръзко пълнолуние във вашия знак, докато слънцето енергизира и съживява вашия търсещ хармония седми дом на компромиси, преговори и взаимоотношения. Време е да изразите своите чувства, желания и страсти.

Телец: Готови сте да предприемете пътуване към себе си

Направете крачка назад, презаредете и се предайте! Пълнолунието през този сезон в Овен ще разклати потайния ви дванадесети дом на тайни, карма и всичко задкулисно. Това ще ви предизвика да признаете и да отворите сърцето си за настоящата си реалност, без да пренебрегвате границите си. С вашия планетарен владетел Венера, която на 29 септември ще направи тригон с ретроградния Марс, вашата сексуална енергия ще бъде неустоима.

Близнаци: Съблазнителни сте, но донякъде възпрепятствани

Да твърдите, че флиртувате много, би било меко казано. Пълнолунието в Овен ще разклати експерименталния ви 11-ти дом на приятелства и връзки, внасяйки яснота във вашето чувство за принадлежност към света. Разбира се, мисълта да имате приятел с облаги не спира да те вълнува, но струва ли си времето и енергията ви? Не позволявайте на ненаситните ви желания да се възползват от най-доброто от вас през този сезон.

Рак: Предизвикани сте да поемете водещата роля

Вие сте привлекателни, когато поемате отговорността. Пълнолунието в Овен през този сезон ще свързва Хирон с ретроградния Марс, който запалва кариерния ви сектор и може да бъдете доста погълнати от професионалния си живот. Не забравяйте да отделяте достатъчно внимание и време на близките си. Венера ще премине през втория ви дом на удоволствията, като същевременно ще образува хармоничен тригон с Марс в традиционния ви десети дом. В началото може да е трудно, но можете да зарадвате всички едновременно.

Лъв: Получавате прозрение и създавате интересни връзки

Небето е границата за вас! Отворете сърцето си за възможностите. Помолете Вселената за това, което най-много желаете, особено ако се върти около любовта. Пълнолунието този сезон ще озари вашия приключенски девети дом на късмет, възможности и непознати територии, което може да ви накара да се чувствате неспокойни. Знаете какво искате, така че не се страхувайте да направите своя ход.

Дева: Фокусирате се върху себе си и собствените си дела

Поверителността ви е свещена. Никой не трябва да знае какво се случва в личния ви живот. Пазете енергията си и внимавайте за заобикалящата ви среда. Пълнолунието ще активира вашия еротичен осми дом на интимност, връзки и съвместни начинания, които неминуемо ще хвърлят светлина върху способността ви да се слеете с друг ум, тяло и душа.

Везни: Искате да отпразнувате слънчевото си завръщане

Връзките ви са отражение на вас самите. Пълнолунието в Овен ще запали вашия хармоничен седем дом на управление, като ще постави под въпрос вашите индивидуални партньорства и способност да правите компромиси. Въпреки че обичате да угаждате на хората около вас, време е да се съсредоточите върху вашите индивидуални желания. Ретроградният Марс ще се свърже с вашия планетарен владетел Венера, докато тя преминава през вашия бунтовен единадесети дом на приятелства.

Скорпион: По-състрадателни сте към себе си

Общувайте с партньора си. Не сте загубили тръпката си – просто не си в настроение. Освен това с вашия планетарен владетел Марс, ретроградиращ през шестия ви дом на усърдие, последното нещо, с което ви се занимава, е физическата активност. Пълнолунието в Овен ще хвърли светлина точно върху тази област от живота ви и може да постави под лупа ежедневните ви задължения. Как бихте могли да отделите повече време за себе си и за своите отговорности? Дължите го на себе си.

Стрелец: Чувствате се несигурни, но вървите по течението

Не се страхувай да изразите своята индивидуалност. Пълнолунието в Овен ще даде тон за останалата част от месеца, като през цялото време ще подпалва вашия флиртуващ пети дом на творчество, романтика и страст. Въпреки че тази енергия е празнична, енергиите могат лесно да потиснат всичко – от нивата на вашата увереност до творческия ви процес. Не се тревожете. Мислете извън кутията.

Козирог: Търсите логика в емоциите си

Вътрешните ви чувства винаги са от голямо значение. Това е особено важно за вас през този сезон, като се има предвид, че пълнолунието ще запали четвъртия ви дом на дома, семейството и вътрешните преживявания и ще даде тон на сезона. Помолете семейството си да ви напътства, както в личния, така и в професионалния ви живот. Венера ще запали осмия ви дом на споделени ресурси, така че този сезон ще мислите за бъдещето си повече от обикновено.

Водолей: Наистина гледате напред към бъдещето

Вие сте много по-умни, отколкото си мислите. Със Слънцето, което подчертава обширния ви девети дом на образованието, дългосрочните цели, пътуванията и личните философии, вероятно ще бъдете заети с мисли, въртящи се около вашето бъдеще. Пълнолунието в Овен ще разклати нещата във вашия комуникационен сектор, което лесно би могло да създаде триене между вас и вашите близки. Използвайте искрящия си интелект, за да създадете душевното спокойствие, което желаете.

Риби: Чувствате се предизвикани да вземате решения

Честни ли сте към себе си и близките си? Докато пълнолунието добавя акцент върху вашите финанси, притежания и чувство за сигурност, вие може да се почувствате съкрушени от темата за парите и радостта (или липсата на такава), която изпитвате от ежедневната си рутина. Признайте емоциите си, преди да правите предположения, или по-лошо – да проектирате несигурностите си върху своите близки през този сезон. Жертвите, които правите, ще се изплатят по-рано, отколкото си мислите.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *