Семейни драми мъчат Аделина Радева

Семейни драми разкъсвали Аделина Радева, жалва се тв водещата. Съпругът ѝ Борис и синът ѝ Андрей били недоволни от нейното непрестанно отсъствие от къщи и никак не одобрявали решението ѝ да бъде лице на сутрешния блок на Нова телевизия.

Аделина от сутрин до вечер била закована в офиса и все по-рядко намирала време да обръща внимание на 11-годишното си дете. Момчето страдало от липсата на майка си, понякога ѝ се сърдело, а неотдавна дори я докарало до сълзи. „Наскоро имахме ситуация, която не знам дали не е трагична. Чувам как алармата на телефона му звъни в четири без десет сутринта. Горе-долу по това време аз ставам за работа. Питам го: Андрей, защо си си настроил алармата за толкова рано, като решавам, че се е объркал. И той казва – просто искам да те питам нещо. Ние не се виждаме рядко, но обикновено и вкъщи съм много ангажирана, защото подготовката на едно предаване е целодневна.

И детето е преценило, че четири без десет е подходящото време, в което не пиша, не гледам новини, не чета сайтове, и можем да проведем кратък разговор. Той е на 11 и осъзнавам, че разбира много повече, отколкото съм предполагала“, споделя Радева. Случката така я натъжила, че била на косъм да напусне работа. Знаела обаче, че претендентките за стола ѝ са много и втори шанс да работи на толкова висока заплата нямало да има.

Всъщност появата на сина ѝ от режисьора Борис Радев е едновременно и най-радостният, и най-тежкият момент в живота на журналистката. Аделина не успяла да се наслади на първите мигове с детето си – заради инфарктното раждане малкият Андрей бил поставен в кувьоз, а тв водещата изплакала очите си да се моли той да бъде здрав. Като майка тя се грижела и за доведения си син, който е плод на любовта на Борис с първата му съпруга. От самото начало на връзката си с него Радева приела наследника му като свой и успявала да сплоти цялото семейство.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *