Синът на покойния таксиметров бос Пламен Миланов завихри в пика на пандемията купон в затворения ресторант „Дивото козле”

Полицаи съставиха протокол на Димитър Миланов за неспазване заповедта на министъра на здравеопазването

Синът на покойния таксиметров бос от Дупница Пламен Миланов – Димитър Миланов, е заловен да нарушава забраната за купони в заведенията. Срещу него е образувано досъдебно производство за неспазване на заповедта на министъра на здравеопазването, налагаща ограничения заради пандемията от коронавирус.

Димитър Миланов, който е наемател на култовото някога заведение в с. Джерман „Дивото козле“, в понеделник вечерта завихрил частно парти. Силната музика подразнила живеещите в съседните къщи и около 22,30 ч. те подали сигнал на тел. 112. На място пристигнали две патрулки от РУ – Дупница.

Пред някогашния ресторант, който от години не работи, имало паркирани скъпи автомобили. Отпред имало табела „Частно парти”, отвътре се вдигал силен шум. Полицаите влезли на проверка. Вътре имало около 20 момчета и момичета, които се забавлявали.

Полицаите написали протокол за неспазване на заповедта на министъра на здравеопазването на наемателя Димитър Миланов. Грози го съд.

Собственик на заведението е бивш работник в РПК – Дупница. Кооперацията му дължала пари за заплати, вместо да му изплати дължимата сума, той доплатил и станал собственик на заведението, но то от години не работи. Димитър Миланов го ползва само понякога за частни партита, разкриха жители на селото.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *