Скандално! Синът на шеф Петров заплашва с бой Роналдо

Футболистът Даниел Златков бе предизвикан на двубой по ММА правилата от сина на шеф Петров – Веселин. Българският Роналдо на няколко пъти влезе в жестоки спорове и дори физически сблъсъци с готвача по време на „Биг Брадър“, а в телевизионно предаване обяви, че може да се пробва в ММА боевете.

Това, както и враждата между Златков и кулинарния спец, доведе до истиснко предизвикателство от страна на Веселин Петров към Златков. Младият мъж написа дълъг пост в социалната мрежа Фейсбук към футболиста, в който официално го прикани на двубой.

Ето какво написа синът на шеф Петров (без редакторска намеса):
„След всички циркове и панаири в къщата на Биг Брадър (сезонът на любовта) Даниел Златков за пореден път се изтъкна в свое интервю, че е добър боец, че е способен да поваля с един замах, че е човек, който е потомък на Херакъл и са му достатъчни три секунди за да надвие един човек, който е с 20 години по-голям от него.
Първо искам да кажа, че трябва да се радва на това, че Шеф Петров не е с 20 години по-млад.

Второ, искам да кажа на Златков, че в това, един натрениран мъж в силата си да напада и заплашва физически, когато аргументите му свършват и не може да води словесна битка, да напада по този начин един петдесет годишен човек, няма нито доблест, нито смелост, нито разум, а по-скоро изнуреност.

В поредното си интервю, Златков заплаши моят баща и заяви, че съществува възможността да се занимава професионално с бокс, а защо не и ММА.

Дани, когато в средновековието призовеш някой на двубой и той не е в кондиция, то тогава той може да предложи негов заместник. Тъй като моят баща е целият в травми, благодарение на десетките години отдаденост в кухнята и зверски труд, аз предлагам на Златков да срещне по-младата част от Шеф Петров, под строго определени правила, а именно ММА правила.

В името на отредените традиции на средновековието, в името на семейната чест, и в името на спортсментския дух и завещанието на великите ни прадеди, които проливаха кръвта си за да можем днес да говорим и пишем на Български и свободно да крачим по тази свещена Българска земя, аз го предизвиквам на двубой и му предлагам един доблестен старт на неговата ММА кариера.

Златков, ще разбера ако си се объркал и откажеш, ще разбера ако се покриеш, ще разбера, наистина, както и всички знаем, че си се объркал за К. Роналдо.. Ще разбера ако си просто поредният фарисей, търсещ публична изява, реклама и още кинти за гелче.

Златков, не може да има свобода без жертви, не може да петниш чуждото име по този начин и да очакваш да няма последствия, за това поеми отговорност за действията си спрямо моят баща и ако има капка смелост и доблест в гърдите ти, то тогава нека се срещнем на арената, също както гладиаторите от древността – на една ръка разстояние.

Златков, аз не съм професионален боец, както и ти не си, но има един цитат от един мой любим филм, който гласи; „Всеки умира, не всеки живее истински.“

Ако наистина си този мъж, когото претендираш че си, нека се разберем по най-мъжкият и спортсменски начин а именно в клетката“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *