HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

СКАНДАЛ! Таксиметров шофьор изхвърли бизнес дама от колата си с ругатни

Таксиметров шофьор изхвърли с ругатни от колата си кюстендилската бизнес дама Десислава Несторова.

„Трябваше да си взема микробуса от бензиностанция с автомивка преди ромския квартал „Изток“ в града. Видях таксито и че в него има три жени от махалата. Реших, че сме в една посока, и да се комбинираме. Седнах отпред, а шофьорът започна без причина да ме ругае. Нарече ме „боклук“, „нещастница“, „знам, че ми правите някаква постановка“, „махай се от колата”, „никъде няма да те карам”… Останах изненадана, слязох, а той продължи да крещи по мен. Таксиметровият автомобил бе обозначен – на най-новата компания „Елеганс такси“, и ми беше най-близко до магазина, който държа. Не исках да се разкарвам чак до пазара и заради това реших да ползвам това такси“, твърди пред репортер на „Струма“ Десислава Несторова.

Свързахме се с управителя на дружеството Емил Димитров. „Действително е имало подобен инцидент, запознат съм със случая, но нещата са 50 на 50. Шофьорът е трябвало да закара четирима пътници, а не трима. Единият бил отишъл нещо да напазарува в магазина, а дамата се е настанила на предната седалка и веднага е искала да бъде закарана. Дори е започнала да се кара с него“, твърди Емил Димитров.

Той допълни, че таксиметровият шофьор Сашо има дългогодишен стаж като шофьор. „Бил е водач на автобус и е обслужвал не 4-ма, а 40 пътници.  Нашата фирма от 7-8 месеца работи в посока на интеграцията на малцинствата, затова и поемаме курсовете към махалата. Предвиждам да изясня въпроса, както се казва, „на 6 очи”, в мое присъствие, на шофьора и на клиентката. Смятам също той като отпочине нощна смяна, да й се извини. Но тя е искала да направи кооперация с останалите три пътнички“, категоричен бе Емил Димитров.

Десислава Несторова обаче твърди, че таксиметровият шофьор не й обяснил, че колата е заета и че има и четвърти човек. „Не вярвам да е чакал друг пътник, тъй като наблизо няма магазин за пазаруване, а че исках да се комбинирам с жените, така е, все пак пътуваме в една посока“, потвърди кюстендилката.

ГЕРГАНА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *