HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

СЛЕД ЕКШЪНА В СИМИТЛИ! Пребитият от бившия минен шеф В. Пилевски В. Петров разказа от болничното легло: Нападна ме на масата пред 30 души на рожден ден, загубил съм съзнание, свестих се в спешното, изплюх в ръката си един зъб…

Пострадалият при сбиване в Симитли Венцислав Петров, които е с лицево-челюстни травми, остава за лечение в благоевградската болница. Той е с тежка фрактура на синуса и носа, има поставени тампони, повръща и разговаря трудно. 47-годишният мъж, както „Струма“ писа, бе приет посред нощ за болнично лечение след спор, довел до сбиване с ексначалника на рудник „Ораново“ Валентин Пилевски. По случая работят полицаи от Второ РУП – Благоевград.

„Седяхме си спокойно на масата, говорехме си и Валентин неочаквано избухна и ме нападна пред гостите, паднал съм от стола и не мога да кажа точно с какво ме е ударил, но със сигурност тези синини не са от един юмрук в лицето, а от ритници”, каза вчера от болничното легло Венцислав Петров от Симитли. Ето какво разказа още той за екшъна, станал в заведение в центъра на Симитли, под банков офис:

„Предстои съдебен лекар да ме прегледа, досега не можех да ставам от леглото, внасям жалба и в полицията.

Празнувахме 50-ия рожден ден на Росен Пилев и вместо да се веселя, се озовах в болница. Гостите бяха над 30 души, трапезата беше дълга, аз бях в единия край, а Валентин – в другия. Около 22,00 часа ме извика да поговорим, седнах до него, той искаше да му дам инструмент, който работи на принципа на крик /латерна/. Разбрахме се той да ми даде кука на верига, използва се от автомонтьорите. Докато спокойно си говорехме, стана дума и за неговата родственица Златка, с нея живеех заедно преди години, каза ми, че се правя на голем… После ме удари отзад, но не знам с какво. Загубил съм за кратко съзнание, усетих се чак в спешното, в ръката си изплюх един зъб, не виждам добре с окото, носът ми е счупен.

Не знам защо постъпи така, не съм очаквал. Преди години съм работил при него, той ми беше началник на бетонов център в Банско. Познаваме се повече от 20 години, досега не сме имали спорове. Има свидетели, някои от тях вече са дали обяснения, изчаквам органите на реда да си свършат работата”, заключи пострадалият, който трябва да плати лечението си в МБАЛ – Благоевград, защото е без здравни осигуровки.

„Пациентът остава под лекарско наблюдение, състоянието му е стабилизирано, травмата на носа е овладяна”, каза началникът на отделение УНГ в МБАЛ – Благоевград д-р Раиса Гнутова.

ЕКИП „СТРУМА“

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *