СЛЕД ИЗМЪЧЕНИЯ УСПЕХ В ГОРНА ОРЯХОВИЦА! Наставникът на орлетата У. Фийни не търси оправдание в коронавируса

Мениджърът на орлетата Уорън Фийни похвали подопечните си след измъчения успех в Горна Оряховица, но същевременно отчете спада в играта в началото на второто полувреме с изричното уточнение, че се наслаждава на престоя си в благоевградския клуб.

„Доста разочарован съм от начина, по който започнахме след почивката. Но показахме характер, след като съперникът се върна в мача. Бях сигурен обаче, че тези момчета могат да спечелят трите точки и те го направиха. Имаме доста нови футболисти, на които им трябва време за адаптация и сработване. Без съмнение разполагаме с добри играчи. Ето един Джон Аийна например се представя все по-добре. Не трябва да се оправдаваме с коронавируса, макар че двамата заразени ни липсваха. Нещата в целия свят са така. Важното е да запазим останалите здрави. Искаше ми се да си тръгнем със суха мрежа, но най-важното беше да победим. Няма да говоря за другите отбори. На никого нищо не му е гарантирано. Първенството не е спринт, а маратон. Предстои ни доста работа. Чувствам се на мястото си в „Пирин“ и не съжалявам, че съм тук“, коментира бившият национал на Северна Ирландия.

Третото попадение на сметката на Джон Аийна през сезона, оказало се и победно срещу горнооряховските железничари, изстреля зелено-белите начело на класацията за най-резултатно нападение със 17 гола, което се е отдало само на „Кариана“.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *