Случаят се заплита! Полицията откри колата на похитителите на Адриан Златков

Заплита се случаят с отвлечения син на бизнесмена Тони Златков. 25-годишния Адриан е в неизвестност вече трети ден, а похитителите още не са потърсили връзка със семейството. Криминалистите обаче откриха колата, с която е бил похитен.

На 12 километра от дома на Адриан. В местността “Беликата”, над Панчарево. Там разследващите откриват опожарения автомобил, с който се предполага, че 25-годишният мъж е отвлечен. Според огледа на полицаите, става въпрос за Шкода Фабия. Изгорял е напълно. И уликите са малко. Останали са само парчета от стъклата и от други части. След като е запалена, колата е хвърлена в дере.

Клечката е драсната минути след като Адриан е отвлечен. По непотвърдена информация, върху нея е имало син буркан. Предполага се, че похитителите са инсценирали полицейска акция или катастрофа, за да измъкнат момчето от неговия автомобил.

Разследващите са разпитали всички хора, които живеят във вилната зона, за да разберат дали някой от тях не е видял евентуалните похитители. Най-близката къща се намира на по-малко от 500 метра от мястото, където е запален автомобилът.

По-рано в телефонен разговор,бащата на Адриан обясни, че все още никой не се в свързал с него, пише Нова ТВ.

По принцип тези престъпления се разкриват до 24 часа, максимум до 48 часа след извършването им. Оттам нататък може да се стигне до нещо при други дела, по други престъпления”, коментира Николай Радулов, експерт по сигурност.

От изчезването на момчето вече са минали близо 60 часа.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *