СТАВА СТРАШНО! Съвпад на Слънцето с Уран води до политически сътресения, никой да не започва важни дела в личен план

Луната в Скорпион ще допринася за силна концентрация и прилив на сили. От сутринта до 18 часа ще сме под въздействието на хармоничния аспект на Луната с Плутон. В този ден се фокусирайте върху най-належащите дейности, които не търпят отлагане, съветва астрологът Михайлина Никлева-Мишел. Днес и утре недейте да прибързвате, не предприемайте важни стъпки, съветва тя в сайта си astronews.eu.

„Не се насилвайте и не се захващайте с това, което не ви е по силите, защото действията ще са мъчителни, резултатът – разочароващ. Ще нараства нервното напрежение“, предупреждава астрологът.

„Намираме се отново в напрегнат период, в навечерието на съвпада на Слънце с Уран. Отново се активира конфликтната конфигурация на небето с Уран, Плутон и Юпитер и се очаква обостряне на обстановката в обществено-политически и социално-икономически сътресения, както и промени в личен план. За съжаление отново в тези дни (особено на 13 и 14 април) има тенденция да се засили вълната на насилие и терористични актове“, добавя Мишел.

Според нея следващата вълна от напрежения се очаква от 19-21 април, когато е стационарната фаза на Плутон и на 27-28 април, когато е съвпадът на Меркурий с Уран.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *