Съселяните на кандидата на ГЕРБ д-р Паризов му дадоха 167 гласа, вчера се чудеха: Как ще ни управлява Слави, само с песни не става?!

Кандидатът за депутат от ГЕРБ в Дупница – психиатърът д-р Ал. Паризов, който е рекордьор по преференции в листата на партията за областта, получи само 167 преференциални гласа в родното си село Джерман, където живее, от общо 560 гласували съселяни. Вчера това беше темата на разговор в центъра на селото. Двама възрастни мъже, които вчера се припичаха на слънце, коментираха: “Говорим си защо всички хора от селото не гласуваха с преференция за д-р Ал. Паризов. Той помага на всички с лекарства, прегледи… Може би защото е от листата на ГЕРБ, а ние, джерманци, не ги искаме, защото искат да строят депо за отпадъци край селото. Партията на Слави Трифонов събра много гласове. Как ли ще ни управлява… само с песни не става. Аз гласувах за децата ми и внуците ми да живеят добре, на мен животът ми е минал само в работа. Бях багерист цял живот и получих пенсия 400 лв., но ми стига. Хубаво е да има нови хора в парламента, но като си купиш нова дреха и се радваш, а не знаеш колко време ще издържи, може бързо да се скъса. Така е и с правителството – новото не се знае докога ще изкара”, заяви багеристът.

Бившият миньор до него продължи: “Никой не мисли за хората. Търсят ни, докато ги изберем, и после ни забравят. Много политици се изредиха в селото, докато протестирахме срещу депото, та Мая Манолова, д-р Иван Ибришимов… и какво, от общината продължават да искат да строят депо и това е. Тези политици минаха и заминаха, повече не се върнаха при нас, а резултат от обещанията им няма. Аз съм пенсионер от мината. За мен най-важното е да се наредя на опшка за пенсията на 7-мо число, на друго не разчитам. И мен ме е яд, че докторът не получи повече гласове в селото ни, но глас народен, глас божий. Мина изборният ден и днес пак сме без вода. Половината село е без вода, имало авария на водопровода на изхода на Дупница в посока Благоевград. От колко години селото страда за питейна вода, особено през лятото. Сега, преди изборите, ни казаха, че са отпуснати 3 млн. лв. за нов водопровод, дано вече да се случи”, заяви бившият миньор.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *