С гайда и печено прасенце във вила „Краси“ на ТА „Оазис А“ посрещнаха строителите ветерани от Благоевград на първа сбирка след пандемията

Строителите ветерани от Благоевград се събраха на верандата на вила „Краси“ край с. Зелен дол за първата си сбирка след повече от година спазване на дистанция и телефонна комуникация заради пандемията. Идеята за мястото на дълго чакания купон дал председателят на групата на ветераните към Камарата на строителите в областния център на Пиринско, проектантът конструктор инж. Сливков, бивш директор на „Благоустройствени строежи“ по времето на мащабното строителство за посещението на дипломатическия корпус и шеф на Областно пътно управление по-късно.

„Имах ранчо близо до вила „Краси“ и още докато се строеше, се възхищавах  на собственика й Васил Ангелов с каква скорост и мерак се направи сградата и облагороди  целият район около нея“, разказа инж. Сливков и допълни: „С колегите сме си създали традиция да ходим заедно на екскурзии и да се събираме, но пандемията ни затвори вкъщи и едва чакахме да се охлабят мерките, за да се видим отново. С туристическа агенция „Оазис А“ сме пътували много пъти и семейно, и с колегите, и винаги сме оставали изключително доволни, защото собственикът й Васил Ангелов умее да обръща внимание на детайлите и винаги ни е изненадвал приятно. Като разбрах, че вила „Краси“ предлага възможност за организиране на партита, предложих на колегите да си поръчаме в зиданата фурна да ни изпекат  прасенце и да се съберем там. Това е едно прекрасно място с изключителна гледка, а чисто професионално бяхме любопитни да видим начина и качеството на изпълнение, и интериора“, каза инж. Сливков.

Групата от 30 души се доверила на ТА „Оазис А“ да организира изцяло партито им и в уречения ден по обяд три микробуса на агенцията били на тяхно разположение и ги закарали до вила „Краси“.

„Бяха зажаднели за събиране“, искрен бе туроператорът В. Ангелов, отбелязвайки, че с ветераните към Камарата на строителите в Благоевград от години поддържат добри партньорски контакти. Известният туроператор разказа за първоначалната си идея да направи вилно селище за гости, първата къща от което е вила „Краси“. Като видели отличното изпълнение и удобствата, приятелите му го убедили да не се бави с финализиране на цялостния проект и да даде възможност на повече хора да се насладят на усамотението, което  вила „Краси“  предлага само на няколко минути път от автомагистрала „Струма“. Пълният релакс на семейство или компания се гарантират не само от практичния напълно оборудван кухненски бокс в дневната и от голямата тераса с гледка към града и планините, но и от сауната, фитнес зоната с боксова круша и от външното барбекю със зидана фурна и водна каскада. За първи път вила „Краси“ посрещнала гости за Нова година и отзивите били отлични: „Страхотна обстановка и уют. За нас беше приказка! Къщата е перфектна за всичко!“, написали наемателите в книгата за препоръки. Оттогава вила „Краси“ е посрещнала доста гости, част от тях без преспиване, само за купон, а от ТА „Оазис А“ са готови да се погрижат за трапезата с печено агне, прасенце, заек и всичко, което си поръчат клиентите им. 

„Още докато планирах събирането на ветераните строители, се сетих за един изключителен гайдар Недко от Симитли, който и като човек е много атрактивен, защото от опит знам колко важна е музиката на подобни места“, каза за последната сбирка в имението край с. Зелен дол Васил Ангелов и разказа за натрупания си опит в посрещане на групи  и персонално внимание към гостите: „Поканих Недко и той посрещна групата на влизане в двора и вдигна двойно доброто настроение на всички. За поддържането на градуса се погрижи и бившият банкер Огнян Андонов. По време на  събирания на запасните офицери и сержанти съм имал удоволствието да се насладя на изключителната му дарба на певец и музикант и заложих на таланта му с акордеона си да забавлява големи компании. Той прие и от нивото на веселбата се убедих, че преценката ми е била точна. Готвачът ни Кольо и Блага, която е най-новото ми откритие като голям майстор в кухнята, приготвиха прасенцето по изпитана рецепта и всички си облизаха пръстите. Крехкото печено бе още по-вкусно, гарнирано със свежи салати, питка и домашно вино и ракийка“, доволен от доставеното удоволствие на клиентите си е Васил Ангелов. 

Заявки за резервации на вила „Краси“, както и за организиране на приятелски и семейно празници се приемат на тел. 0878 410 402 и на електронния адрес на  ТА „Оазис А“ [email protected]

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *