С танци на фона на гръцки евъргрийни, изпети от баща й – треньор в школата на „Беласица”, Божидара Смилянова празнува завършването си

Незабравим абитуриентски бал отпразнува красивата петричанка Божидара Смилянова, дъщеря на треньора в ДЮШ на “Беласица” Васил Смилянов и на една от топкоафьорките в южния град Мария Смилянова. В заведение близо до Петрич младата дама, която завършва Профилирана гимназия “П.К. Яворов”, събра близки и приятели, а в хода на тържеството не пропусна да се снима с най-близките си хора – родителите си и малкия си брат Владимир /сн. 1/.

Пременената в стилна бяла рокля Божидара, която възнамерява да кандидатства в УНСС, си спомни прекрасните години, когато бе част от  местния Денс клуб “Кристал”, и бе неотразима в хода на купона на дансинга и върху масата /сн. 2/. Абитуриентката изтанцува няколко блуса с татко Васил /сн. 3/, той пък от своя страна поздрави всички уважили празника на дъщеря му, грабвайки микрофона /сн. 4/, за да пренесе виртуално гостите в съседна Гърция с няколко тамошни евъргрийни от богатия си певчески репертоар.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *