Таня Боева слугува на младок на плажа в Созопол

Фолк дивата Таня Боева лети на крилете на любовта с ново гадже, видя HotArena.  Очевидно слуховете, че популярната певица се е разделила с дългогодишния си съпруг Мишо Бургуджиев, от когото има и син, са напълно достоверни. През пролетта двамата официално са се развели, но тихомълком, без типичните за бранша панаири.

В събота следобед фотографи на “Уикенд” забелязаха влюбените на плажа в Созопол. Певицата и неизвестният младок бяха опънали шезлонгите си перпендикулярно така, че неговият да й прави сянка. 9-годишният й син Росен вероятно бе поверен на грижите на татко си Михаил. Макар че е със статут на звезда, изпълнителката на „Лутам се” обгрижваше младото си гадже така, сякаш той е вип персоната в двойката им. Таня дори отскочи да му купи кафе и му го занесе на крака. През лятото певицата за първи път показа новия си мъж и го лансира, снимайки го във видео клипа на новата си песен „Зодия Скандал”. Именно в него мистериозният господин, който се е намърдал в сърцето на Таня, направи своята официална премиера.

Във фолкгилдията отдавна се шушука, че в живота на 43-годишната Таня има нов мъж. Преди година 18-годишният брак на Боева със съпруга й Михаил Бургуджиев се разпадна именно заради любовното увлечение на певицата по младока. Чалга дивата взе окончателното решение да зареже мъжа си, който е сред хитовите български композитори.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *