Топ 5 приключения за милионери

Мечтаете ли за екстремни приключения? За недостъпни места? За разтърсващи емоции на другия край на света? Не чакайте повече! Купете билет от лотарията и кой знае – следващият джакпот може пък да чака точно вас! Ако искате да станете следващия лото милионер, посетете българския сайт на LottoPark и разгледайте актуалните джакпоти на най-добрите лотарийни игри в света. Тези огромни суми очакват някой като вас. А ето за какво може да похарчите част от наградата.

Близка среща с Титаник на дъното на океана

Какво бихте направили със 100 000 долара? Моментално изникват всевъзможни идеи, но надали сред тях е спускане с подводница до дъното на Атлантическия океан за близка среща с останките на „Титаник“. Корабокрушението вълнува хората до днес, а киното и популярната култура са превърнали трагедията в епос. Спускането на 4000 метра в дълбините е изживяване, в което могат да участват максимум 9 пасажери. Операторите на капсулата обещават, че „ще се плъзнете по палубата на кораба“, за да видите къде е било разположено известното голямо стълбище на „Титаник“. Определян като най-сигурния плавателен съд в света, „Титаник“ се блъска в айсберг на 14 април 1912 година, а повече от 100 години по-късно историята не е забравена – обикновено „екскурзията“ до оставките се разпродава за дни.

Остров Некер – приказка за избрани

Известен като „дом“ на ексцентричния милиардер Ричард Брансън, остров Некер е скътан между британските Вирджински острови. Достъпен само в отсъствието на домакина, островът предлага комбинация от уединение, красива природа и невероятен лукс. Десетки служители обслужват най-взискателните претенции на около 30 гости, колкото максимум могат да посетят острова. Там ще се насладите на куп забавления – гмуркане с подводница, наблюдение на коралите и пасажите от делфини и китове, уиндсърф, тенис, частни DJ партита и още много. Гостите отнасят в Great House – уникален палат в карибски стил с 9 спални, а също в уютни къщички за един или двама души. На острова са стъпвали доста известни личности, за да избягат от папараците, като Кейт Мос и принцеса Даяна, както и много милиардери, търсещи лукс в уединение. Цената на вечер започва от 5000 долара, а за 80 000 долара целият остров ще бъде ваш.

По Пътя на коприната

Пътят на коприната е бил едно от най-големите приключения на древността. Свърващ китайските производители с европейските търговци на коприна и ценни стоки, пътят е минавал през всевъзможни релефи, държави, култури и опасности. Преди това по същия маршрут Александър Велики е стигнал до източните си завоевания. Днес можете да минете по стъпките на керваните с луксозен частен влак, прекосявайки няколко различни държави и част от Сибир. Топ офертата за е 22-дневно пътуване, което включва 2000-годишния град Кашгар и будистките пещери Могао в Китай. Влакът побира само 16 души в самостоятелни купета със собствен санитарен възел, а за нощувки в избрани спирки са запазени превъзходни хотели. Разбира се, че има по-кратки и евтини екскурзии, но с милионите от лотарията вие ще искате възможно най-доброто приключение.

Изследване на Антарктида в пълен лукс

Южният полюс е авантюра, която присъства в списъците на много милионери. Стигането до Антарктида не е нито бързо, нито евтино. 23-дневният круиз на компанията Silversea е сред най-добрите оферти. Всеки апартамент на огромния кораб има собствен иконом. Освен луксозното оборудване, плавателният съд е снабден с отговор на всеки каприз – от безжичен интернет до туристическа екипировка, както и екип от морски биолози и историци, които ще превърнат приключението в източник на знания. С помощта на по-малки лодки ще може да достигнете до ледовете и да наблюдавате отблизо пингвини, китове и тюлени.

Полетете в Космоса

Ако сте видели всичко на тази планета, тогава ви остава само едно – космически полет. За полет с ракета на Virgin Galactic ще ви трябват петима приятели. Полетът в Космоса продължава около два часа и половина, но ще ви се сторят колкото половин живот. Ако не се страхувате да се изстреляте към висините, тогава се подгответе първо за 3-дневно обучение в космодрума Ню Мексико, САЩ. Руската космическа програма пък предлага друг вариант. Това е посещение на Звездния град, водещ център за подготовка на космонавти в Русия. Там ще участвате в част от обучението за астронавти, включително ще изпробвате тренажора за полети без гравитация.

Казват, че за да получиш нещо, трябва силно да го искаш. Затова сме подготвили 5 вълнуващи приключения, достъпни само за супербогатите, и от сърце желаем да ви се случат. Не ви предложихме острови под наем, величествени замъци или да обиколите Земното кълбо на яхта в продължение на 365 дни. А истински приключения, които ще помните за цял живот.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *