Тост за успешно вземане на 7-те семестриални изпита вдигнаха на студентския празник второкурсници отличници от специалност „Медицинска сестра“ на ЮЗУ

Второкурсници от специалност „Медицинска сестра“ към Факултета по обществено здраве, здравни грижи и спорт на ЮЗУ „Н. Рилски” – Благоевград вдигнаха тост за успешното вземане на предстоящите им 7 семестриални изпита. Бъдещите медицински специалисти се събраха в благоевградско заведение /на снимките/, където отбелязаха в аванс студентския празник и си пожелаха здраве и да се превърнат в удовлетворени от себе си професионалисти.

„Курсът ни е много задружен, затова често се събираме след лекции, упражнения. Вярно, нямаме много време, но се виждаме за по час-два в неофициална обстановка на по чаша вино“, разказаха студентите, всички до един отличници.

Редовната сесията на медицинските сестри от ІІ курс започва на 28 януари с изпит по „Анестезиология, реанимация и интензивно лечение” при доц. д-р Мария Атанасова и завършва с „Хирургия“ на 20 февруари при проф. д-р Росен Дребов.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА  

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *