Треньорът на орлетата след погрома в дербито: Хората говорят, че играчите ми са в пенсионна възраст, но те тичат много…

Треньорът на орлетата Уорън Фийни най-сетне имаше повод за усмивки след погрома 5:1 срещу „Локомотив“ /Сф/ в дербито на върха, разкри и философията си за вкараните голове. „Това са просто едни 3 точки. Хората от щаба ми могат да потвърдят, че не споделяме ширещото се мнение още от януари за сигурното ни присъствие в елита от есента, а гледаме мач за мач. Така ще бъде до финалния съдийски сигнал. Хората говорят, че моите играчи са в пенсионна възраст, но те тичат много на терена и бяха превъзходни срещу досегашния лидер. Срещу „Нефтохимик“ в сряда не мисля, че бяхме зле, но бяхме разочаровани в края. В петък обаче бяхме перфектни“, заяви северноирландецът, след което похвали персонално Гурам Гощелиани, който за по-малко от четвърт час след началото вкара на два пъти и оправда доверието напоследък – три мача като титуляр, пет попадения. „Харесвам головете от близко разстояние. Затова второто, на грузинеца, ми хареса най-много. Важно е, че имаме различни реализатори. Феновете ни са страхотни, надявам се, че ако стигнем там, където искаме да бъдем, те ще бъдат с нас да празнуваме заедно”, каза още Фийни.

„Двубоят беше труден, гордея се с моя отбор“, бе лаконичният коментар на играча на мача от бившата съветска република. „Играем ли със самочувствие, няма по-добър отбор от нас в тази група“, отсече капитанът Николай Бодуров след завръщането.

Междувременно стана ясно, че предводителят на столичното „Локо“ Иван Колев е отървал уволнението. Вота на доверие към него потвърди клубният бос Иван Василев-Бозата.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *