Тризначката Любов се отказа от сестрите си

Тризначката Любов Станчева се е отрекла от сестрите си Вяра и Надежда и вече не поддържа никакъв контакт с тях, научи „Галерия“. Лав (от англ. Love), както се прекръсти блондинката, сама се е отлъчила, тъй като й писнало от истеричните изблици и интригите на сестрите си.

За разделението голяма роля изиграл и мъжът до Любов, от когото тризначката има 1-годишна дъщеричка. Откакто сестра им се събрала с него, Вяра и Надежда се озлобили и започнали да се държат зле както с Любов, така и с половинката й. Когато забременяла, те нито веднъж не се поинтересували от нея и бебето.

Че тризначките са във влошени отношения, пролича и при последната драма, разразила се около Надежда Станчева в Англия. Блондинката вдигна голяма патърдия във Фейсбук, след като английските власти я арестували по неизвестни причини. Любов така и не пожела да коментира случая, нито подкрепи сестра си.

Тези дни стана ясно и че тризначките всъщност са осиновени. За това призна отново Надежда през социалния си профил. Според запознати именно заради публичното й разкритие, Лав тотално скъсала всякаква връзка със сестрите си.

Припомняме, че именно Любов спечели „Биг Брадър 3“, който направи тризначките популярни. „От трите най-свястна е тя. Като се съберат заедно, стават непоносими, но когато Любов е без тях, е коренно различна“, коментираха тогава съквартирантите им.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *