Учени обясниха защо мъжете си падат по пищни дами

Учени обясниха защо мъжете харесват момичета с по-пищни форми. Оказва се, че дебеланките привличат господата не само с фигура, но и с редица свои качества, пише турският вестник Milliyet.
На първо място, интересът на представителите на силния пол към пълните госпожици е свързан с храната – едно от най-големите удоволствия в живота. Това е и едно от най-добрите занимания за среща между двама влюбени или пък съпрузи. 
Ето защо, дори ако здравето ви е приоритет, диети трябва да се спазват от време на време, но те не трябва да се превръщат в цел в живота, предупреждават експертите. 
Втората причина, поради която мъжете предпочитат пухкави жени, според експертите, са прегръдките. Много младежи признават, че е много по-приятно да прегърнеш именно такава дама.
На трето място, мъжете избират притежателки на пищни форми, защото с тях никога не е скучно. Пълните момичета са оптимистично настроени, имат мил характер и са много приказливи, което страшно допада на представителите на силния пол.
Освен това тези дами изглеждат и по-здрави в очите на господата. 
Мъжете са идентифицирали и две ключови черти, които пълните момичета притежават: те са по-уверени и се обичат такива, каквито са. Също така са способни да се справят с трудностите. 
Последната черта на момичетата с наднормено тегло, която привлича мъжете, е тяхната привързаност и способност да се грижат за другите. Такива жени обичат да са повече време с половинките си. И си прекарват чудесно, независимо с какво се занимават.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *