Финансистката на „Рила спорт” Е. Елчинова назначена за зам. кмет в община Сапарева баня

Рокади са извършени в администрацията в община Сапарева баня. Със заповед на кмета Калин Гелев Евелина Нешева е освободена от поста зам. кмет по строителството. На нейно място е назначена Емилия Елчинова, досегашен главен счетоводител на “Рила спорт”. Преди това повече от 20 г. тя  е работила в Комисията за защита на потребителите като директор на дирекция „Контрол на пазара”, откъдето се е пенсионирала. Евелина Нешева остава в общината на старото си работно място в служба ТСУ.

Другата рокада е в служба ГРАО. Началникът на службата Йорданка Базиргянова е освободена по “взаимно съгласие”. На овакантеното място е назначена Анна Паланкова, която е работила на регистратура в Трета градска болница в София и ежедневно е пътувала до столицата.

По повод назначението на Е. Елчинова кметът К. Гелев заяви: „Назначението на Е. Елчинова за зам. кмет по строителството е свързано с решаването на проблема с пътя Дупница-Сапарева баня. Той е държавна собственост, но от години заедно с община Дупница имаме желание пътната артерия да стане общинска. Е. Елчинова има достатъчно контакти, които може да използва, за да се случат нещата. Главната улица на Сапарева баня се е превърнала в писта за мотори и леки автомобили. Общината не може да постави дори и легнал полицай, тъй като пътят е държавен”, заяви К. Гелев.

Още през първата седмица след като спечели втори мандат, К. Гелев заяви, че ще има промени в състава на Общинска администрация.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Евелина Нешева
Калин Гелев

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *