Фолкпевица проговори за побоя! Главорезите я намушкали с нож

Певицата Дебора проговори за побоя, нанесен й от четирима главорези. Красавицата сподели за неописуемия ужас, който е изживяла.

Припомняме, че певицата имала концерт в Бяла, а след това отишла в заведение да хапне с приятели. Там се разиграл и грозният инцидент.

“Поръчахме си храна и разговаряхме помежду си, нещо напълно нормално, не сме вдигали шум. Мъжът от съседната маса ме заговори и започнахме да дискутираме различни теми. Той беше заедно с малкото си момченце. И те, също като нас, очакваха ястията си. Малкият беше много гладен, а масата до нас беше засипана с храна, която никой не докосваше. След като установих, че непознатият мъж се познава с хората до нас, ги помолих за една от порциите, която щяхме да върнем веднага след като поръчката ни пристигне. Минути по-късно настъпи страшно меле”, споделя изпълнителката пред “Телеграф”.

Непознатият за Дебора се оказал любовникът на шефката на заведението. Без да подозира за интимните им отношения певицата разговаряла с него до момент, в който собственичката започнала да я обижда и псува пред погледа на останалите клиенти. “Не разбрах какво се случи. Започна да ме псува и нарича с ужасни думи. Станах и попитах “Какъв ви е проблемът? Вие не ме познавате”. В този момент 40-годишната жена взе пълна чаша с вино и я лисна в лицето му. Веднага отреагирах и без да усетя я ударих с шишето от вода в главата. Тогава настъпи истинският ужас. Мъжът, който стана свидетел на това застана на нейна страна, макар да вдигна скандала заради любовника си. Скочи ми на бой заедно с брат си. Към тях се присъедини 17-годишният му син, който се засили право към мен”, разказва с треперещ глас Дебора. Тя допълва, че в този момент въпросната жена се скрила зад бара, а мелето събрало сума народ в и пред заведението. “Чух, че се стреля. Собственикът беше извадил пистолет и гръмна във въздуха. По-късно ме нападна с нож, сряза крака ми и бликна кръв. Уплаших се наистина много”, признава тя.

След инцидента жената, нападнала Дебора, започнала да отправя луди заплахи към нея в социалната мрежа. 40-годишната собственичка била бясна заради откровенията на изпълнителката, която до този момент прикриваше стрелбата в заведението и раната на крака. “Ако знаех какво е положението в това семейство, никога не бих си позволила да говоря с любовника на жената. Това, което не проумявам, е и поведението на сина й, който ми скочи на вой, та той е дете…”, разкрива Дебора, която все още се страхува за здравето си.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *