Фолк дивата Мария напусна Къщата на Вип Брадър

Фолк певицата Мария се оказа първата, напуснала Къщата на ВИП Брадър. Най-актуалната и хитова звезда в новия сезон на ВИП Брадър Мария излезе от Къщата не заради елиминации, а за да се порадва на фенската любов. Като действаща и продуктивна певица, тя е договорила клауза в контракта си, която да й позволява да се подвизава на участия, дори и по време на участието си в риалити формата.

Мария напусна Къщата и скандалите в нея за няколко часа, да за да блесне на сцената на събитие в град Гоце Делчев. Както правилата на Големия брат повеляват, изпълнителката на “Червеният картон” бе следвана плътно по петите от охранител, осигурен от предаването. Освен това, тя бе взета от пред вратата на Къщата от специална кола, която веднага след участието я върна при останалите съквартиранти.

Още при появата на автомобила на метри от сцената в Гоце Делчев, той бе обграден от екзалтирани фенове на Мария, които искаха да се докоснат до нея. Бодигардовете, обаче, не позволиха да има физически контакт между почитателите и техния идол, защото на певицата й е забранено да има контакт с външняи свят, пише България днес.

“Трябва да си ходя, брадърчето ме чака”, пошегува се Мария от сцената и секна мераците на феновете за бис. А зрителите на ВИП Брадър едва ли ще разберат, че хитовата звезда напуска често-често Къщата заради професионални ангажименти. Все пак, с чудото на монтажа, всичко е възможно!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *