Хотелиери и ресторантьори в Сандански стартираха благотворителна акция – осигуряват топла вечеря на медиците в болницата

Сдружението на хотелиери и ресторантьори в Сандански стартира благотворителна акция, всяка вечер ще осигуряват на дежурния медицински персонал в отделенията на болницата в Сандански, ангажирани в битката с Ковид-19, безплатна топла вечеря. В 19:30 ч. ще се докарва топлата храна за нощната смяна пред приемен блок, откъдето служител ще я приеме и след това ще я разнесе по съответните отделения. Каузата ще продължи, докато има пандемия и има нужда, каза секретарят на сдружението Христина Панайотова.

Предвид тежката ситуация, в която се намира и курортният град, а именно множество заболели от Ковид и тежки двустранни пневмонии, на които медиците денонощно трябва да оказват адекватна помощ, хотелиери и ресторантьори в Сандански взели единодушното решение да подкрепят персонала на Ковид отделенията с тристепенно меню.

Целият туристически бизнес е активиран в тази благотворителна дейност в подкрепа на медицинския персонал от болницата в Сандански.

МАРИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *