Черната перла на “Банско” пак се контузи

Отборът на “Банско” загуби нападателя Джон Мба. Тъмнокожият футболист получи нова травма на вчерашната тренировка и се завърна в лазарета само 2 дни след като излезе от него. Острието се сблъска със съотборник, почувства болки в десния глезен и приключи преждевременно заниманието, като тепърва ще се прави допълнителен преглед. Отпада и ветеранът Красимир Дурчов, който се контузи в мача с “Перун” миналата сряда и продължава с лечението си.
По-добре изглеждат нещата около бранителя Костадин Слаев. Доскоро той тренираше на индивидуален режим заради болки в кръста, но вече се натоварва наравно с останалите и при подобен благоприятен развой може да бъде включен в групата за срещата със “Септември” в Симитли през уикенда. Неясна е ситуацията с Алекс Патров, който тренира с отбора, но все още изпитва болки в десния крак.
В “Банско” има и оптимистични новини, след като нападателят Георги Фикийн преодоля ангината, която го мъчеше и е на разположение на наставника Георги Галчев. В пълна кондиция е и Смилен Златанов, чиито болежки след победата над “Оборище” преминаха. На него се разчита да бъде опция в защита при евентуалното отсъствие на Слаев и Петров, както и на наказания Йордан Лечов. Заедно с мъжете продължава да се готви и младокът Костадин Чакъров, който е вариант в офанзивен план, където козлите изпитват сериозни затруднения пред гола.
“Надяваме се, че някои от контузените ще се върнат в игра до събота. Важно е да не допуснем да се усети липсата им, както го направихме и с “Оборище”, коментира Г. Галчев.
ВАСИЛ БОРИСОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *