Шаманка предупреждава: Не се женете през февруари и май!

Ако планирате да се ожените през февруари и май, по-добре се откажете! Това съветва руската шаманка и нумеролог Елена Христафарида.

Според нея едва през втората половина на годината човечеството има шанс да се пребори с пандемията от COVID-19, съобщава teleprogramma.pro. 

„Най-неблагоприятни са месеците: февруари, юни, ноември и декември. Тогава трябва да сте внимателни и да не планирате пътувания, да избягвате конфликтите на работното място и в семейството си. Най-благоприятните месеци от новата година са януари, март, април, май, юли, август, септември, октомври“, коментира нумерологът.

„Символът на настъпващата година е Белият метален бик. Той е символ за постоянство, инат и неизчерпаема енергия. Бикът уважава хората, които не се страхуват от упорита работа и дават всичко от себе си. Той не обича мечтателите, витаещи в облаците“, добавя тя.

Големи покупки може да си позволите да направите през първото тримесечие на 2021 година, както и през юни, юли, август, септември и ноември, съветва Елена Христафарида.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *