Шеф Манчев изгони младото си гадже!

Шеф Манчев , който се разведе заради младата си любовница, от която му се роди син само след три месеца вече живее сам. Кулинарният магьосник се оказа непоправим плейбой взел си е апартамент в „Бояна” където се шири без Цветомила и сина си.

Преди няколко дена Цербера в кухнята бил засечен с нова хубавица. Все още няма яснота по чия вина е раздялата и дали не е временна. Но ситуацията наистина е конфузна, предават от ХотАрена.

„Може за кратко да са се разделил и като се налудува да се върне пак при любимата си, но той е дискретен относно личния си живот”, коментира приятелка на Иван Манчев.

Поредния обрат в живота на шеф Манчев се случва едва след три месеца от раждането на Александър. Когато той с еуфория съобщи благата вест на почитателите си със Фейсбук.

За съжаление към днешна дата новата жена до готвача е аут от живота му. Но въпреки ситуацията той продължавал да се грижи за новороденото като пращал солидни суми на Цветомила.

Говори се, че Манчев му дошъл друг акъл и сега определял извънбрачната си афера като голяма грешка.

За зарязаната му нова половинка се знае единствено, че е родом от Берковица, но живее и работи в морската столица Варна.Именно там пламнала любовта им при едно от посещенията на критика на „Кошмари на кухнята” в морския град.

Тогава толкова бил влюбен в Цветомила, че веднага извадил 200 бона и купил джип Мерцедес ML 63 АMG за нея и лимузина S класа за себе си, пише Уикенд.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *