HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ЩЕ ИМА ЛИ НОВО ПОКУШЕНИЕ В САНДАНСКИ! Съпругата на Джайката откри нещо до гумата на аудито си

Oпитаха се да запалят автомобила на Галина Тимова, съпруга на известния санданчанин Джайката. В неделния следобед 39-г. жена е подала сигнал на тел. 112, че някой е залял аудито й със запалителна течност, а то е било паркирано пред дома й. По предното стъкло и капака се стичала някаква течност. До дясната гума на колата Галина открила поставена 10-литрова туба, пълна с жълта течност.

Органите на реда веднага се отзовали на подадения сигнал, направили оглед и иззели тубата. Тимова е била разпитана в полицейското управление. Тя твърдяла, че няма пререкания с никого, както и че не дължи пари, затова няма представа кой стои зад вандалския акт. По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител по чл. 330, ал. 1 от НК. Дали това е заплаха с предупреждение, отправено срещу жената, предстои полицията да установи.

През 2014 г. срещу семейството на Джайката отново имаше покушение. Тогава бе запалено аудито на дъщеря му пред дома им. Джайката е криминално проявен с регистрации в полицията. Последно живееше в Холандия.

ИВАН ПЕТРОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *