Автоинструктор купи бившите военни складове, пусна багер да ги срине

Собственикът на автошкола в Дупница Бойчо Георгиев е купил бившите военни складове в бившето ДЗС в с. Бистрица, които са разположени на 4 дка. В момента той разчиства терена. Багер разрушава някогашните военни складове, в които се съхраняваха дрехи за армията. В имота има три едноетажни сгради и хангар.

Репортер на „Струма“ се свърза със собственика Бойчо Георгиев и го попита каква цена е платил за имота и какво ще строи върху него.

„Имота купих от НАП през лятото. Беше обявен за продан и го купих, но няма да назовавам цифри. Все още не съм решил какво ще строя. Сега разчиствам терена, за да е готов за пролетта. Тогава ще реша какво ще строя”, лаконичен бе автоинструкторът Б. Георгиев.

Близки до него издадоха, че Б. Георгиев ще строи гараж и паркинг за автомобилите, които ползва за обучението на шофьори – автобус, голям камион и няколко леки автомобила. Цената, която е платил за имота от 4 дка, който е на главната улица, с ток и вода, е 60 000 лв.

Както „Струма“ писа, друг дупничанин – бизнесменът Милан Раков, собственик на верига магазини за строителни материали, купи стара къща в центъра на село Бистрица за 40 000 лв. Намерението му е да я събори и на нейно място да построи къща за гости.

Екскметът на Дупница Атанас Янев също строи къща във вилната зона на село Бистрица.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *