Агнешки котлети на скара

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

  • агнешки котлети – 12 бр.
  • оцет – 2 с.л. винен
  • зехтин – 2 с.л.
  • розмарин – 2 ч.л.(ситно нарязан)
  • захар – 1 ч.л.
  • черен пипер
  • сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Зехтинът и оцетът се смесват и агнешките котлети се намазват с получената смес.

В купичка се смесват захарта, розмаринът, сол и пипер и се разбъркват добре.

Котлетите се натриват с получената смес и се слагат да се печат на предварително нагрят грил.

По време на печенето се обръщат до получаване на желаната степен на изпичане.

Сервират се горещи, като се подправят допълнително със сол и пипер, ако е необходимо.

Агнешките котлети на скара са готови.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *