Андреа на системи

Краят на 2019 определено изненадва фолк певицата Андреа, а тя изненадва всички нас. Последното й стори в Инстаграм хвърли в смут последователите й, след като тя снима ръката си с абокат, п ише trafficnews.bg. От снимката се вижда още, че блондинката се намира в болница и е на системи. 

В надписите, които са прикрепени към инстаграм историята, обаче се долавя чувство за хумор, а емотиконите са на смеещи човечета. От тях се разбира, че инцидента се е случил по време на „луда фотосесия“. Какво точно се е случило не става ясно. 

Моника Валериева също не остана по-назад и побърза да публикува стори на силните лекарства ксанакс, които се използват за лечение на тревожност, смесени тревожно-депресивни състояния или депресия. 

Те са наредени под формата на коледна елха, а надписът гласи „Направих коледната елха, вече съм по-спокоен“. Във въпросната публикацията естествено е тагната Андреа и множество смеещи се емотикони. 

В момента, бившата на Кубрат Пулев се намира в Русия. Вчера тя сподели провокативни кадри, на които свири полугола на пиано, а акцент е актуалната за сезона барета. Както предполагате, потребителите отново забелязаха, че на снимки е „играл фотошопа“. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. голям праз

    и после се чудите защо 12 годишната ви дъщеря се облича и държи като проститутка.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *