Ариана Гранде се омъжи

Певицата Ариана Гранде се омъжи за брокера на луксозни имоти Далтън Гомес през уикенда, съобщиха световните информационни агенции. Двамата се сгодиха преди пет месеца. Връзката им започна миналата година. Представител на певицата потвърди новината пред сп. „Пийпъл”.

Сватбата е била в тесен кръг – с по-малко от 20 присъстващи. Според сайта Ти Ем Зи тя е била в дома на певицата в Монтесито, Калифорния.

Ариана Гранде е на 27 години, а съпругът ѝ – на 25. Певицата обяви годежа си през декември миналата година. Двамата живееха заедно по време на изолацията заради пандемията. Те се появиха за първи път публично в клипа й „Stuck with U”, записан с Джъстин Бийбър в Калифорния. Той излезе в началото на май с благотворителна цел.

Ариана Гранде беше сгодена за кратко и за водещия на предаването „На живо в събота вечер” Пийт Дейвидсън през 2018 г., но те се разделиха след пет месеца. Преди това тя имаше продължителна връзка с рапъра Мак Милър, който почина от свръхдоза около четири месеца след като скъсаха през 2018 г.

Хитовете на Ариана Гранде в класациите сега са „34+35”, „Positions”, „pov” и ремиксът на „Save Your Tears” с Уикенд.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *