Бар Рафаели започна работа в дом за хора с увреждания

Бар Рафаели пристигна в център за хора с увреждания източно от Тел Авив. Израелският супермодел  беше осъден на девет месеца общественополезен труд за укриване на доходи, съобщи ДПА, цитирана от БТА.

Представител на затворническите власти потвърди, че Рафаели вече е започнала да изпълнява решението на съда. Тя ще работи пет дни седмично.

Майката на Бар Рафаели – Ципи, пристигна призори в единствения женски затвор в Израел – „Неве Тирза”, за да излежи 16-месечна присъда по обвинения в укриване на данъци. Двете трябва също да платят глоба от 2,5 милиона шекела (730 000 щатски долара) всяка.

Бар Рафаели и майка й бяха признати за виновни в края на юли. Манекенката не е обявила милиони долари приходи пред данъчните власти от 2009 г. до 2012 г. Тя обясни, че тогава не е живеела в Израел, но съдът установи друго. Майка й е регистрирала лъжливо апартаменти на дъщеря си под различни имена и е укривала собствени доходи като неин агент.

Бар Рафаели стана световноизвестна през 2007 г. Тя имаше и широко отразена в медиите връзка с актьора Леонардо ди Каприо, но двамата се разделиха през 2011 г. Според обвинението Бар Рафаели е спечелила 7,2 милиона долара в периода 2009 г.- 2012г., за което време твърди, че е живяла в чужбина, за да избегне плащане на данъци.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *