Безглутенов кекс с бадеми и шамфъстък

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
краве масло – 150 г
кокосова захар – 150 г /или 220 г еритритол /
яйца – 4 бр.
бадеми – 180 г /или бадемово брашно/
шамфъстък – 130 г смлян
ванилия – 1 бр. /2 г/
лимони – 1 бр. кора, настъргана /или лайм

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
За този уникален бадемов сладкиш всички продукти се слагат по реда, в който съм ги описала.

Когато е готова сместа, изсипваме във формата, с която разполагаме и печем за около 20-25 минути на 180 °C.

След това безглутеновият кекс с бадеми и шамфъстък е готов.

Вкусът на този безглтутенов кекс е наистина много ефирен, нежен – като кадифе, галещо небцето.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *