БОМБА! Даниел Петканов аут от Нова заради участието в Брадъра!?

Даниел Петканов може да се окаже безработен след ВИП Брадър.

Докато Даниел Петканов се превърна в душата на компанията в Къщата, работодателят му Милен Цветков беснее заради непукизма му. Лудия репортер е оставил куп несвършени задачи и се е юрнал във ВИП Брадър срещу тлъст хонорар. Говори се дори, че не се е допитал за разрешение до водещия, а е взел решението на своя глава и след това просто му го е сервирал.

Покрай скандала с изневярата на Алекс Богданска, Даниел Петканов доста дръпна в работата. И той, както и тя, успя да материализира бързата слава и едва смогваше на ангажименти това лято. Но сега за три месеца слага прът в колелото, за да пристане на Големия брат и неговите заповеди. А междувременно Милен Цветков ще се поти сам в студиото и ще се чуди с какво да замества откачените репортажи на авера си.

А след ВИП Брадър Даниел Петканов може и да не се върне в шоуто му! Според мълвата в Нова телевизия, слуховете за уволнение са силно преувеличени и манипулирани. Още със старта на риалитито се заговори, че Лудия репортер и гласен за победител. А след това го чака още по-шеметна кариера, пише pik.bg.

Нищо чудно двамата с Алекс Богданска да се уредят с ново предаване по Нова телевизия. А Големия брат е просто поредния трамплин по скандалния път към успеха, който си избраха. Така че Даниел Петканов надали ще бъде уволнен, а по-скоро ще си тръгне сам!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *