БОМБА! Съпругата на най-известния бос от българския преход скочи в кревата на смъртния му враг!

Ирена Минева, вдовицата на Димата Руснака, се скри в Америка от гнева на приятелите на покойния си мъж.

Ирена Минева шокира всички, даже най-близките си приятелки, след като месеци след екзекуцията на мъжа си през 2004 г. се залюби с висаджията Боби Чакъров-Травестита, който бе сред най-верните хора на Георги Илиев – пише „Уикенд“

За интимната връзка между Боби Травестита и Ирена се мълвеше още докато Димата Руснака бе жив. Той обаче вече бе прекратил съжителството си с Ирена, макар двамата да не бяха разведени. В последната година от живота си Дмитрий Минев живееше на семейни начала с лекоатлетката Гергана. След разстрела му лъвският пай от наследството отиде при официалната му съпруга Ирена, която помърза да се изнесе от България и да се установи в Америка.

Малко след нейното заминаване натам се запъти и висаджията Боби Чакъров. Той се изнесе от България след убийството на Георги Илиев и получените недвусмислени предупреждения, че братята Маргини са му вдигнали мерника заради незаконната му любов с вдовицата на Димата Руснака, който беше в ядрото на СИК.

„Маргините искаха да видят сметката на Боби Травестита, тъй като бяха изключително близки с Димата. Впрочем те бяха заплашили и вдовицата му Ирена, че ако не предостави имотите си на Гергана, ще й се случи случка“ – спомнят си познавачи на родния ъндърграунд.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *