Вижте празника, който подтиква жените към изневяра

Мъже, дръжте под око нежните си половинки на Хелоуин – резултатите от ново проучване показват, че празникът ги настройва за изневери, пише в. „Дейли стар“.

Допитването, осъществено от сайта за извънбрачни връзки Виктория Милан сред над 9000 потребителки, е направено с цел да установи как „страховитият“ празник действа на жените.

Оказва се, че две трети от представителките на нежния пол (66 процента) го намират за секси и не крият, че събужда плътските им мераци.

Около една трета от участничките в анкетата признават, че използват Хелоуин като извинение за една „свободна вечер“, по време на която „може да се случи всичко“.

„Този празник дава възможност на жените да осъществят най-дивите си фантазии. Възможността да се издокарат в предизвикателни костюми също им действа възбуждащо“, казва основателят на сайта Сигурд Ведал.

Анкетата показва още, че най-популярните костюми за Хелоуин сред дамите са на секси медицинска сестра, сладострастна вампирка, предизвикателна полицайка, зайче на Playboy, стюардеса, Жената котка, зомби, мумия, чудовище. БТА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *