Вижте само какво се случва с Гена Трайкова!

Перманентен свиреп глад е налегнал Гена Трайкова в последно време, твърди „Уикенд“. Апетитът й така се е изострил, че главната редакторка на bTV новините се нахвърля като див звяр върху храната.

Маститата журналистка се тъпче безобразно дори сутрин на публични места. Щом й сервират ядене, тя на мига забравя за добрите обноски и челюстите й започват да се движат на ултрабързи обороти.  През седмицата Гена беше забелязана да поглъща за закуска гигантска принцеса с кайма и кашкавал, като филията омете на 5 хапки. Свидетел на лакомията й стана колегата й Константин Караджов.

„Ох-ох-ох, леле каква вкусотия!”, заяви топ новинарката на компаньона си Косьо, докато дъвчеше настървено странджанката с размер XXL в заведение край телевизията. Думите й едва се разбираха, тъй като устата й беше пълна с трохи, слюнка и парещо мляно месо.

Караджов пожела наздраве на Трайкова, след което забоде поглед в телефона си. Личеше си, че изобщо не му е приятно да му мляскат на главата, но как да направи забележка на шефкатa. За разлика от изгладнялата си началничка, симпатичният журналист консумираше само кафе, което дори не изпи докрай. Щом се засити, бившата изгора на Венелин Трайков изпрати Косьо да плати сметката. После двамата журналисти се отправиха към нюзрума на bTV, за да подготвят информационните емисии за деня.

Добре похапналата редакторка крачеше тежко-тежко към работното си място, тъй като килограмите й вече са много повече от преди. За да прикрива наедрелите си ханш и бедра сега Трайкова носи само широки дълги поли, а навремето се издокарваше предимно с минижупи, припомнят запознати.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *