Восък в чиния разкрива бъдещето ни

Гадаене с мляко и восък е ритуал, практикуван още от древността и разкриващ с точност някои знакови моменти от бъдещето ни. Може да се прави и в домашни условия. За целта разтопете малко восък в чинийка, а в нея налейте мляко. Оставете чинийката до прозореца и излейте восъка.

Ако фигурата, която се получи, прилича на кръст – означава болест и смърт. Ако прилича на цвете, означава любов или скорошна сватба. Фигурка на звяр или животно предсказва, че имате скрит враг. Дете или ембрион показват, че някой от семейството очаква бебе или мечтае за такова. Летяща птичка означава пътуване или смяна на местоживеенето. Ясната фигура на слон показва, че всичко с вас е наред и късметът е на ваша страна. Размита фигура на слон обаче значи, че ще имате някои здравословни проблеми.

Ако видите дърво с клони, насочени нагоре, очаква ви добра новина. Ако са насочени надолу – ще станете жертва на кражба или измама. Кучето значи, че имате верен приятел, който ще ви помогне в труден момент, или че ще имате успешно бизнес начинание. Котката символизира предателство, рибата – приближаващ проблем, а мечката, че животът ви е в задънена улица.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *