Вратарят на орлетата с потрошена скула и нос ляга днес под скалпела на хирурга, операцията по-сложна от очакваното

Новият вратар на орлетата Петър Петров, който получи лицева контузия в сблъсък със съотборник на тренировката преди отпътуването на тима на лагер в Албена, ляга под скалпела на хирурга днес в столична клиника, за да бъдат „закрепени“ потрошената му скула и нос. За жалост се оказа, че се налага по-сложна операция от очакваното и при най-добро стечение на обстоятелствата лечението и възстановяването му ще  продължат месец и отгоре.

Междувременно френските бегълци Била и Глоар Антонио излязоха от нелегалност и прекратиха договорите си с клуба по взаимно съгласие, без последствие за нерегламентираното напускане на Благоевград в разгара на пандемията и отлитане за родината им, докато останалите иностранци в тима чинно изпълниха шефската повеля да останат в областния център на Пиринско в готовност да се съблекат по тренировъчен екип веднага след вдигане на забраната, а не да карат 14-дневна карантина, ако пристигнат от родните си страни. Двамата Антонио лично дойдоха на стадион „Христо Ботев“, за да оформят документално раздялата. Футболистите бяха придружавани от техния агент Бан.

Две са добрите новини за треньорския щаб след базирането край морето. Едната е, че всички играчи, които се качиха на самолета, са здрави и още от първия ден се натоварват пълноценно. Другата е, че навреме се запълни пробойната на левия фланг на защитата с привличането на 22-годишния юноша на „Локомотив“ /Пд/ Архан Исуф, когото смърфовете в последно време лашкаха под наем в „Арда“ и „Спартак“ /Вн/. Бранителят подписа контракт за следващите два сезона и хвана аероплана за Варна заедно с останалите.

Бързо си научи урока привлеченият английски стрелец Джордж Оукли, който си заплю номер 10 на освободения през паузата санданчанин Иван Вълчанов. „Идвам да помогна на отбора да се върне там, където му е мястото“, подхвана познатия рефрен британецът при официалното му представяне като попълнение на зелено-белите.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *