Вр.и.д. шефката на „Стойкомтранс” – Сандански Сп. Дамбова остана без конкурент в конкурса за управител на дружеството

Вр.и.д. шефът Спаска Дамбова остана без конкурент в конкурса за управител на общинско дружество „Стройкомтранс“ в община Сандански. Това стана факт, след като временната комисия, председателствана от съветника Георги Батев, излезе с решение, че допуска до втория етап на конкурса Сп. Дамбова. Конкурентът й за поста Георги Рабачев е получил отказ от комисията да продължи до втория етап, тъй като в плика с документите, подадени в деловодството на Общинския съвет, е липсвал документ, удостоверяващ трудов стаж.

„Този пропуск е в нарушение на наредбата на Общинския съвет, в която са определени изискванията за допускане до участие в конкурса, и се определя пакетът от документи. Допусната до втория етап Сп. Дамбова трябва да представи бизнес плана за развитие на общинското дружество”, поясни съветникът Г. Батев.

Това е втори конкурс за шеф на общинското дружество, на проведения през месец май тази година не се стигна до избор на нов управител. Единственият кандидат, допуснат до участие тогава в конкурса, вече ексуправител на дружеството, Павел Ерменков не получи необходимия брой гласове за втори мандат. В момента той е сред кандидатите за директор на основното училище „Св. св. Кирил и Методий“ в с. Дамяница.

ВАНЯ МАНЧЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *