Второ място за българче в конкурс за таланти на „Дисни“

14-годишната Зорница Калчева е родена в България, но от 10 години живее в Лос Анджелис със семейството си. Едва 9-годишна печели второ място в един от най-известните музикални конкурси за таланти на „Дисни“ Find your voice. Тя бе у нас, за да снима видеоклип към най-новата си песен.

От студиата на „Дисни” започват кариерите си Майли Сайръс, Селена Гомес, Хилъри Дъф и много други деца на Холивуд. Зори е родена в България, но когато е 3-годишна, цялото семейство се мести в страната на неограничените възможности.

Пет години по-късно детето се превръща в красива девойка с хиляди последователи в социалните мрежи. След 10 години извън родината си Зори дойде в България да снима новия си видеоклип.

Родителите й я карат да говори с тях само на български, за да не го забрави.

От 3-годишна Зори започва да слуша Селин Дион, Уитни Хюстън и Майкъл Джексън. Тогава и започва да мечтае за голямата сцена. Родителите й я записват в музикално училище, а тя печели конкурс след конкурс.

Зори вече има няколко песни зад гърба си, като започва да учи актьорско майсторство и танци, подготвяйки се един ден да влезе в голямото семейство на „Дисни”, съобщава бтв.

Агентът на Зори в момента е агентът, открил Майли Сайръс.

Видеоклипът на Only one е изцяло българска продукция. Песента съвместно пишат Зори и Булгенг, а видеоклипът сниман в полите на Витоша.

Зори си мечтае за две неща: кариера като на Селин Дион и да идва по-често в България.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *