Гоцеделчевските хандбалисти паднаха в Шумен и останаха без медали

Хандбалният „Пирин“ (ГД) бе изпратен с аплодисменти от публиката в Шумен след мача с местния едноименен тим от последния кръг на „А“ група. Домакините, които бяха недостижими на върха, спечелиха с 32:30 (19:13), а феновете от северния град не скриха емоциите си и отдадоха нужното и на южняците. Гоцеделчевци играха без контузения Георги Георгиев и наказания Веселин Чакмаков. Неврокопчани бяха най-големият конкурент на шуменци за първото място и до последно се движеха втори, ала завършиха без медал, след като „Осъм“ и „Локомотив“ (ГО) спечелиха в заключителния кръг и попълниха челната тройка.

„Останахме без медал тази година, въпреки усилията ни по различни причини, които няма да коментирам точно сега. Аз обаче не мога да не похваля нашия отбор за показаната игра в заключителния двубой, за което говори и фактът, че бяхме аплодирани от запалянковците на домакините. Вярно е, че не започнахме добре мача, имаше смущение в представянето ни и нещата не ни се получаваха. През втората част се вдигнахме и бяхме близо до успеха. Малко не ни достигна, а това дали съдиите са повлияли, не желая да коментирам. Важното е, че показахме воля, умение и отборен дух. Благодаря на целия отбор за показаното, както и на всички, които никога не снеха доверието си от нас. Сега ще анализираме, ще отдъхнем и след това ще се подготвяме за следващия сезон“, коментира главният треньор на пиринци Николай Пиргов. 

„ПИРИН“ (ГД): Танев, Мелков, Тодоров – 4, Копривленски – 6, Калчев – 7, Нейчев – 12, Магдалинчев – 1 (Николов, Партенов, Атрев, Кузе, Симеонов, Пендичев).

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *