Гъби с лук и домати

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

гъби – 600 г
лук – 1 – 2 глави
домати – 3 бр.
зеленчукова подправка – 1 ч.л.
черен пипер
червен пипер
джоджен
олио
сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Почистете гъбите и ги нарежете на по едри парчета или ивици. Лука нарежете на полумесеци а доматите на кубчета или обелени и пасирани.

В малка тенджера или касерола сложете олио и гъбите, задушете леко, след което прибавете лука и доматите.

Оставете да къкри на умерен котлон, като малко по-късно овкусете с подправките.

Изключете аламинута, след като се сгъсти и остане на мазнина.

Сервирайте гъбите топли.

Гъбите с лук и домати са готови.

loading...


Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *