Гювечета с картофи

Необходими продукти:

  • 4 глави лук
  • • кренвирш, колбас или месо (пилешко или свинско)
  • • 4 бр. кисели краставички
  • • 4 бр. домати
  • • 4 бр. яйца
  • • 4 бр. картофи
  • • подправки по избор
  • • сирене

Начин на приготвяне:

Лукът, картофите, киселите краставички и месото се нарязват и се разпределят в 4 гювечета. Ако се използва сурово месо се запържва предварително. Слагат се подправки на вкус. Най-отгоре се слага настъргания или нарязан домат и сирене по избор. Пече се докато картофите омекнат. Чуква се по едно яйце и се допича.

loading...


Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *