Делян Пеевски с ново дарение към свищовската болница

Дарение на обща стойност 12 200 лева направи народният представител Делян Пеевски за МБАЛ „Д-р Димитър Павлович“ – гр. Свищов. Дарението бе връчено днес на ВрИД управител на болницата Илиян Венков от областния председател на ДПС – Велико Търново Гюнай Далоолу, пише „Янтра днес“.

„В тези тежки времена на пандемия ние трябва да сме сплотени и каквото има нужда, ДПС ще помага, заяви Далоолу. Той допълни още, че това е вторият дарителски жест на народния представител Делян Пеевски за Свищовската болница и е убеден, че няма да е последният.

ВрИД управител на болницата Илиян Венков благодари за щедрото дарение, което се състои от медикаменти, дезинфектанти, 50 броя спални комплекти и 20 вентилаторни печки и ще бъде използвано за нуждите на болничното заведение в борбата с коронавирус.

От името на Кризисния щаб, кметът на Свищов Генчо Генчев и зам.-кметът Бедри Алиев също изразиха своята признателност за съпричастността, които народният представител проявява като израз на искрена загриженост за здравето на хората.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *