Димитър Траянов спечели ловен автомат от томболата на ЛРД „Сокол 1920” в Сандански

Ловецът от раздолската ловна дружинка в община Струмяни Димитър Александров Траянов спечели голямата награда – ловен автомат от традиционната вечеринка, организирана от Ловно-рибарско дружество „Сокол 1920” в Сандански. Ваучера на късметлията връчи кметът на общината Атанас Стоянов.

Близо 500 ловци от община Сандански и община Струмяни се събраха на площад „България“ въпреки ниските температури, за да станат част от ловната вечеринка. Специално за този празник ловците се бяха погрижили с топла скара и домашно вино и ракия. 

Председателят на УС на дружеството Кирил Спаневиков откри ловния празник и поздрави всички свои колеги за постигнатите успехи през настоящата ловна година, като не пропусна да им пожелае да е по-добра следващата 2020 година, която за ловното сдружение е юбилейна – 100 години от учредяването му.

Пожелания за весели празници към всички ловци отправи и кметът Атанас Стоянов.

Шестима рибари си тръгнаха от ловната вечеринка с подарък от томболата. Сред късметлиите бе съдията по вписванията в Районен съд – Сандански Атанас Аврамов, както и човекът, който отговаря за поддръжката в сградата на Темида – Иван Недялков. Той си тръгна с чисто нова макара.

Андон Джаков от най-успешната група през този ловен сезон от с. Кръстилци спечели челник, който да му служи в нощно и мъгливо време. Най-много награди от томболата спечелиха ловците от ловна дружина „Сандански-1”, както и ловците от с. Катунци и Петрово.  

Сред официалните гости на събитието бяха кметът Атанас Стоянов, председателят на Общинския съвет Николай Шаламандов и членовете на управителния съвет на ловното сдружение.  

Градусът на настроението се стопляше с червено вино и с песните на народната изпълнителка Ваня Найденова

ЛИДИЯ МАНЕВА 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *