Домашни гофрети

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

  • прясно мляко – 500 мл
  • яйца – 2 бр.
  • брашно – 500 г
  • краве масло – 250 г
  • захар – 1 ч.ч.
  • бакпулвер – 1 п.
  • ванилия – 1 п.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Взимаме си по-дълбока купа, в нея слагаме първо маслото със захарта и ги разбъркваме с миксера.

След това слагаме едно по едно яйцата, първо едното, бъркаме, после другото, бъркаме, и така до последното яйце.

След като хубаво сме разбъркали сместа, добавяме прясното мляко, след което отново разбъркваме хубаво, да се смесят продуктите.

След млякото добавяме и брашното с добавените към него бакпулвер и ванилия. Отново разбъркваме сместа.

Включваме гофретника да загрее и започваме да печем гофретките.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *