Д-р Огнянова от „Откраднат живот” открила труп на удавник! (Всичко за ужаса)

Актрисата Диана Димитрова, която нашумя с ролята на д-р Зорница Огнянова в лекарския сериал „Откраднат живот” по Нова телевизия, e спряла моноспектакъла „Въпреки всичко”, в който участваше 2 години, тъй като фатални случки от него започнали да й се случват и в реалността, разбра HotArena.

„Имаше много голям интерес към него и гостувах в Бургас. Разхождах се по мостика, който е забележителност в Бургас. Исках да си направя много хубава снимка и в един момент, поглеждайки надолу към морето, си викам: „А, водолаз!” Като се загледах видях, че той е с риза, че е над 70-годишен и просто е безжизнен. Изпитах доста смесени емоции, защото докато аз звънях на 112, някакви хора снимаха с телефоните си случващото се. На мен никак не ми беше интересно. След това отидох в Бургас, изпих един коктейл и реших да приключа с моноспектакъла. Нещата в него се случваха 1:1 и в реалността”, разказва за последното си инфарктно преживяване д-р Огнянова.

Красивата Диана дошла на бял свят нестандартно – така както и живее. Родила се един месец по-рано, по време на път. Майка й тръгнала от с. Българево на гости на сестра си, мислейки, че има време до събитието, но раждането започнало по пътя. Така Диана се появила в добричката болница, а детството й минало при баба й и дядо й в Кайнарджа, в граничната зона с Румъния.

Когато през 2015 г. завършила НАТФИЗ в класа на проф. Атанас Атанасов, имала възможност веднага да влезе в някой от софийските театри, но чепатата актриса отказала. Вместо товаДиана направила моноспектакъла си „Въпреки всичко“, който играла 2 години. До момента, в който фаталните събития в него започнали да й се случват и в реалността, предават от Уикенд.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *