Екшън в Бургас! Кримигерой нападна жена и се сби с полицай

33-годишният бургаски кримигерой Георги Гаргата отново вдигна на крак полицията. Мъжът отишъл пред вход на блок 20 в жк „Славейков“ и видял жена, която се опитва да прибере куфара си. Под предтекст, че иска да й помогне той се опитал да открадне багажа й, но когато тя отказала „помощта“ му, той просто започнал да я налага, пише флагман. Нанесъл й няколко удара в лицето, ритал я след като паднала на земята и избягал.

Буквално секунди по-късно Гаргата видял друг бургазлия да се разхожда пред същия блок. Без каквато и да е причина той директно го ударил два пъти в лицето и отново побягнал, когато обаче бил спрян от полицейски патрул.

Униформените бързо озаптили буйстващия рецидивист и го вкарали в патрулката, но изглежда Гаргата още не бил приклщчил серията си от престъпления. Въпреки че бил закопчан той успял да ритне ръката на единия полицай, чупейки китката на служебното лице.

Пред сградата на 2 РУП, където бил откаран по-късно, той видял същия полицай със счупената вече китка и без да се замисли го ударил с глава в лицето.

Днес Районна прокуратура – Бургас задържа за 48 часа Георги В. Утре от държавното обвинение ще внесат в съда искане за определяне на постоянна мярка за неотклонение.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *