Ето каква година ще имате според личното Ви число

Новата 2021 година ще продължи значими събития от 2020-а. Поглеждаме към нумерологията, за да разберем повече каква ще бъде тя за нас според личното ни число.

Самата година 2021 ще бъде под вибрациите на 5. Това означава, че ще се чувстваме по-свободни и по-способни да направим промените, които сме планирали отдавна. Ще следваме нови инициативи. Любопитството, желанието за свобода, както и желанието да надхвърлим собствените си граници, ще ни помагат, пише Днес.бг.

Но под влиянието на числото 5, 2021 година ще разкрие малките ни слабости и ще ни изпита с изкушения. Ще имаме силното желание да се разделим с това, което ни тежи от 2020.

Вероятно ще открием нова среда и ще се почувстваме в унисон със себе си. Много е важно обаче да внимаваме с нетърпението и излишъците.

 Как да изчислите вашето лично число? Например, ако сте родени на 3.10.1985 г., вземете лист хартия и съберете всички цифри 3+1+0+1+9+8+5=27. Следва да съберете 2+7. Ще получите общ сбор 9 и това е вашето лично число.

Лично число 1 – поемете контрола

Още в началото на годината увереността ви ще бъде на високо ниво. Ще сте енергични. Новата 2021 ще се окаже много добра за професионалния ви живот, главно по отношение на работата ви, тъй като ако сте работили упорито, най-накрая усилията ви ще бъдат възнаградени. Възможни са повишения, успехи в бизнеса, но внимавайте как харчите. Ще се радвате на щастлив семеен живот. Въпреки че може да се изправите пред стресови ситуации, постепенно ще преодолеете тези предизвикателства. През втората половина на годината любовта ви ще нараства, ако сте в сериозна връзка и може да предприемете по-сериозни стъпки.

Лично число 2 – време е да узреете

На родените с лично число 2, 2021 година ще им донесе много успехи, но само ако се трудят усилено. Това важи не само за работата, но и ако се занимават с обучения, ако им предстоят изпити. Ще имате възможността да надградите себе си и това ще бъде забелязано от всички. За някои от вас това означава и нова работа. Ако сте в любовна връзка, ще задълбочите взаимоотношенията си с партньора. Някои от вас може да планират и брак. Тези от вас, които са в брак, ще преминат през някои изпитания, но те ще стабилизират връзката ви. Романтиката ще се увеличи, както и чувството за взаимно привличане. Възможно е да направите и хубави пътувания.

Лично число 3 – вие знаете какво искате

Ще търсите истини, информация по различни въпроси, ще сте любопитни. Всичко това може да ви обърка по някакъв начин и да доведе до забавяния на вашите планове.

Според нумерологията, родените с лично число 3 ще работят усилено, а добрите възможности ще ви следват. Късметът ще бъде на ваша страна, въпреки това, ако започвате нова работа са възможни възходи и падения. Някои от обвързаните ще сключат брак. Финансите ви през 2021 ще се стабилизират и дори може да получите неочаквани печалби. Въпреки това внимавайте с покупките. Грижете се добре за физическото и емоционално здраве.

Лично число 4 – сложете край на нерешителността

Новата 2021 година ще ви напомни, че честността и добрите намерения, работят в полза за вас. Най-хубавото е, че според нумерологичната прогноза, вие ще успеете да реализирате голяма част от вашите намерения. Възможно е да се занимавате с няколко различни дейности едновременно, но ще се справите. Ако нямате половинка до себе си, то още в началото на 2021 може да започнете нов романс

Лично число 5 – време е за трансформация

Ако вашето лично число е 5, то през 2021 година се възползвайте максимално от добрите вибрации. Имате силната нужда да промените живота си и това ще се случи. Възможни са предизвикателства и препятствия, но ще се справите с тях. Тази година ще бъде добра за влюбените двойки и те ще придадат голямо значение един на друг в отношенията си.

При семейните са възможни възходи и падения, особено ако не отделяте достатъчно внимание на любимия човек и дома си. Увеличение на доходите може да се случи в началото на годината. През 2021 ще е важно как харчите. Не влизайте в рискови инвестиции, внимавайте с даренията и покупките.

Лично число 6 – време за размисъл

Тази година ще мислите много, независимо дали става въпрос за вашите взаимоотношения, професионален живот. Чувствате, че се развивате, но много въпросителни остават и не знаете откъде да започнете. За щастие ще започнете да виждате много по-ясно някои ситуации. Любовният ви живот ще процъфтява и ще положите много усилия, за да поддържате връзката ви хармонична. Очакват ви хубави пътувания. Ако планирате смяна на работното място, има изглед да се случи. Ако имате собствен бизнес, ще успеете да го развиете. Като цяло, 2021 ще бъде добра година за родените с лично число 6

Лично число 7 – поглед в бъдещето

Нумерологията показва, че ще успеете да стабилизирате финансите си, да повишите доходите си, а това ще ви помогне да реализирате голяма част от вашите планове. В началото на годината семейният живот може да е леко напрегнат, но нещата ще се нормализират. Като цяло, първите три месеца няма да са особено хармонични, ще ви се струва, че нещата се бавят във всяка една сфера на живота. Не бързайте! Ако все още сте самотни и сте влюбени в някого, тогава е време да направите следващата крачка. Имате положителни вибрации по отношение на създаване на нова връзка, която да ви радва.

Лично число 8 – покажете на света какво можете

Нищо не може да спре хората с това лично число да продължават да се движат напред и нагоре. Трябва да покажете на какво сте способни, че заслужавате успехи. 2021 е чудесна година за вашата кариера и ще можете да направите крачка напред, да увеличите приходите си.

Бъдете смели в любовта, особено ако имате любим човек до себе си и ще се радвате на хубави моменти.

Самотните не бива да се отказват, ако изпитват емоции към определена личност. Грижете се добре за вашето здраве, не преяждайте с вредни храни, спортувайте повече и се хранете здравословно. Според нумерологията 2021 ще ви донесе много дарове, за които и не сте предполагали.

Лично число 9 – време за самооценка

Време е да се върнете към вашето вътрешно Аз и да си припомните кое ви прави щастливи. Новата 2021 ще бъде прогресивна за вас и ще научите много нови неща. Ако искате да укрепите финансовото си състояние, тогава трябва да ограничите разходите си, в противен случай може да се стигне до загуби. Семейният живот ще ви носи радост и хармония. Близостта с любимия човек ще расте. Самотните също няма да скучаят и ще се радват на внимание. Вашите планове свързани с кариерата ще се осъществяват в равномерни темпове. Пазете здравето си и очите, възможни са леки неразположения.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *